Crónica inf 1ª Div. Mais: Primeira derrota do infantil masculino na segunda fase

Partido disputado a mañá do sábado en Santiago, onde o infantil non puido contra o Obradoiro, que levou o partido por 85 a 49.

Mal partido dos coruñeses que en ningún momento puideron facer fronte ao xogo de os santiagueses. O Obradoiro levou o mando do partido desde o principio, dominando o ritmo de xogo, o rebote e conseguindo fáciles canastras en contraataque. Un Basquet Coruña sen as ideas claras en ataque e unha defensa sen intensidade vía como o Obradoiro escapábase en o marcador, deixando o partido sentenciado ao descanso.

Só no último cuarto, co partido xa sentenciado, os coruñeses foron capaces de realizar o seu xogo e plantar cara ao Obradoiro.

Primeira derrota do equipo nesta segunda fase, que os sitúa segundos na clasificación. A próxima semana, reciben o domingo pola mañá ao Artai en Ventorrillo, con ganas de esquecer esta derrota e volver ao bo xogo que están a realizar nos últimos meses. Sorte equipo.

Obradoiro: 85

Basquet Coruña 49: Nico, Mateo Villanueva, Mateo López, Raúl, Jaime, Jacobo, Mario, Alex, Dani, Juan. (Adrián e Sergio, baixas por lesión)