Triunfo na prórroga do Leyma Coruña ante o Força Lleida (88-90)

Partido moi controlado por parte do Leyma Coruña, que xa no primeiro cuarto era capaz de distanciarse (22-28 min.9), con moito acerto no tiro exterior de Carlos Martínez, reboteando moito Baru e con boa defensa.

O segundo cuarto continuaba coa mesma dinámica, pero as diferenzas íanse ata o oito puntos ao descanso (42-50) e o equipo mostraba boas sensacións colectivas, cunha boa orde no ataque, só perdendo tres balóns na primeira parte e dominando o rebote de ataque.

O terceiro acto o equipo coruñés comezaba con algo de dúbidas e Lleida achegábase (50-56, min.25) pero o Leyma Coruña volvía distanciarse e ambos os equipos facían mutuamente a goma, para terminar o terceiro cuarto cunha renda bastante cómoda (58-65).

O último cuarto estaba marcado por un momento de arreón local, que recortaba distancias ata chegar a porse un abaixo (77-76). Os herculinos, por medio de Jeff Xabier, desde a liña de 4.60, púñanse tres arriba a falta de nove segundos, pero o exnaranja Djuran cun triplo a dous segundos do final chegaba o choque á prórroga.

Un tempo engadido no que o Leyma Corula xogaba moi ordenador, aínda que sufría no rebote de ataque, e no que logrou levar unha valiosa vitoria coa que ratifica a súa permanencia (88-90)

O próximo encontro en Ou Forno de Riazor será o vindeiro venres día 26 ás 21 horas ante o Levitec Huesca.